Bedrijfsrecherche

Zaken waarbij onze Bedrijfsrecherche kan helpen

Je bent ondernemer, je hebt hart voor de zaak, je werkt je een slag in de rondte en toch lijkt er iets niet helemaal te gaan zoals het hoort. Denk hierbij aan diefstal, het doorspelen van gevoelige bedrijfsinformatie, misbruik van bedrijfseigendommen of het overtreden van concurrentiebedingen. Er zijn oneindig veel voorbeelden van fraude binnen een bedrijf te noemen, maar één ding is zeker: de afdeling bedrijfsrecherche van Strongwood kan je hierin bijstaan.

Als bedrijfsrecherche richten we ons voornamelijk op het adviseren en verzamelen van bewijsmateriaal. Door onze jarenlange ervaring, ruime vakkennis, uitgebreide netwerk en specialistische partners, bieden wij zeer snel een antwoord, oplossing, advies of een inzichtelijk plan van aanpak.

Zit je met een probleem waarvoor je geen oplossing ziet of kan je er zelf de vinger niet op leggen? Heb je al eens aan bedrijfsrechercheur gedacht? Door onze professionele en discrete werkwijze kunnen wij belangrijke gegevens achterhalen en bewijsmateriaal verzamelen. Dit scheelt onze klant in veel gevallen tijd, geld en niet te vergeten heel veel zorgen

Uiteraard leveren we ook diensten voor particulieren, deze vind je hier terug.

Waar kunnen we mee helpen?

Of het nu gaat om werkzaamheden als het observeren van een persoon, object of adres, informatie vergaren, een mobiele telefoon peilen, een auto digitaal volgen, het opsporen van goederen of personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie. Strongwood bedrijfsrecherche kan je hierin volledig bijstaan.

Staat het onderwerp van je gewenste bedrijfsrecherche onderzoek er niet tussen?
Vraag het onze specialisten. We kunnen vast helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Het team van Strongwood staat 24/7 voor je klaar.