Onderzoek in het buitenland

Wij kunnen ondersteunen bij buitenlandse onderzoeken

Het komt steeds vaker voor dat een onderzoek, of gedeelte van een onderzoek, in het buitenland plaats moet vinden. In de lange historie van Strongwood hebben we veelvuldig onderzoek in het buitenland gedaan voor Nederlandse maar ook buitenlandse opdrachtgevers. Dit betroffen zowel bedrijfsrecherche onderzoeken als particuliere onderzoeken.

Een bekend voorbeeld hiervan was ons veelbesproken onderzoek naar de dood van Madeleine McCann maar natuurlijk ook van Ivana Smit, welke met succes is afgerond (bekijk hier de documentaire). Natuurlijk is ons onderzoek in het buitenland echt niet beperkt tot dit soort gevallen. Wij ondersteunen ook klanten bij de veiligheid in de reizen die ze maken. Zijn er ex-partners die partneralimentatie ontvangen terwijl ze in het buitenland wonen. Gaan sommige partners naar het buitenland om daar simpelweg vreemd te gaan. Of uiteraard wordt er oplichting of fraude gepleegd waarbij de vermoedelijke dader in het buitenland woonachtig is.

Bovenstaand zijn natuurlijk maar een aantal voorbeelden van waarom een onderzoek in het buitenland van toepassing kan zijn.

Kortom, wij kunnen helpen bij onderzoek in het buitenland

Mocht je een probleem hebben dat mogelijk buiten de Nederlandse grenzen speelt, neem dan gerust contact op met onze rechercheurs. Door een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan kunnen we het probleem en de bijbehorende opties bespreken. In zeer korte tijd zullen we een plan van aanpak presenteren en kunnen er budgettaire afspraken gemaakt worden.

Heeft je bedrijf een buitenlandse vestiging maar gaat het daar niet zoals het hoort? Is er sprake van diefstal, concurrerend handelen, is er te weinig toezicht waardoor medewerkers ernstig verzuimen? Heb je het vermoeden dat je ex-partner die in het buitenland woont, samenleeft met een nieuwe partner? Wordt je partner verdacht van overspel terwijl hij/zij in het buitenland verblijft? 
Het maakt ons echt niet uit wat er precies speelt, onze specialisten staan klaar om je vandaag nog te helpen.

Heb je hulp of advies nodig?

Chat online of bel ons gerust op 085-8883311

Waarom kiezen voor Strongwood Privédetective?

Strongwood sinds 1997

Officiele vergunning onder POB809

Gescreend door de Nationale Politie

Specialisten in onafhankelijk onderzoek

Onafhankelijk bewijs voor in rechtbank

24 uur per dag bereikbaar

Wereldwijd inzetbaar

Bekend van Televisie