Onderzoek in het buitenland

Wij kunnen ondersteunen bij buitenlandse onderzoeken

Het komt steeds vaker voor dat een onderzoek, of gedeelte van een onderzoek, in het buitenland plaats moet vinden. In de lange historie van Strongwood hebben we veelvuldig onderzoek gedaan buiten Nederland voor Nederlandse maar ook buitenlandse opdrachtgevers. Dit betroffen zowel bedrijfsrecherche onderzoeken als privédetective onderzoeken.

Een bekend voorbeeld hiervan was ons veelbesproken onderzoek naar de dood van Madeleine McCann maar natuurlijk ook van Ivana Smit, welke met succes is afgerond (bekijk hier de documentaire).

Hoe kan ik een onderzoek in het buitenland laten starten?

Mocht je een probleem hebben dat mogelijk buiten de Nederlandse grenzen speelt, neem dan gerust contact op met onze rechercheurs. Door een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan kunnen we het probleem en de bijbehorende opties bespreken. In zeer korte tijd zullen we een plan van aanpak presenteren en kunnen er budgettaire afspraken gemaakt worden.

Strongwood kan helpen in het buitenland?

Heeft je bedrijf een buitenlandse vestiging maar gaat het daar niet zoals het hoort? Is er sprake van diefstal, concurrerend handelen, is er te weinig toezicht waardoor medewerkers ernstig verzuimen? Heb je het vermoeden dat je ex-partner die in het buitenland woont, samenleeft met een nieuwe partner? Wordt je partner verdacht van overspel terwijl hij/zij in het buitenland verblijft? 
Of het nu gaat om een bedrijfsrecherche onderzoek of een privédetective onderzoek. De specialisten van Strongwood staan klaar om je vandaag nog te helpen.

Heb je hulp of advies nodig?

Bel ons gerust op 020-3690030
Stuur een WhatsApp
1
Hulp nodig? WhatsApp ons!
Hallo, Wij zijn beschikbaar om met u te chatten via WhatsApp. U kunt eenvoudig op onderstaande button klikken om een chat met ons te starten.