Hack controle telefoon of laptop

Wij helpen graag bij het opsporen van een hack of spyware op uw telefoon of laptop

Waarom een hack controle? Mobiele telefoons, tablets en laptops slaan meestal veel persoonlijke gegevens op die zelfs data van de afgelopen jaren kan terug vinden. Je gebruikt de mobiele telefoon waarschijnlijk dagelijks om sms-berichten en e-mails te verzenden, voicemails op te slaan, foto’s of video’s te sturen naar vrienden, familie of je partner, te surfen op internet en sociale media – de lijst gaat maar door.

Wat als iemand toegang had tot al je persoonlijke gegevens? Dat zou een absolute ramp zijn.

Er kunnen natuurlijk allerlei redenen zijn waarom iemand zich toegang zou verschaffen tot je apparaat. We zien bijvoorbeeld vaak dat een partner vaak meer wilt weten dan eigenlijk zou moeten. Ook zakelijk kan een werkgever besloten hebben om je in de gaten te houden. Links of rechtsom het mag gewoon niet. 

Uiteraard kan je in dit artikel al het een en ander lezen hoe je dat kan controleren. Heb je echter professionele hulp nodig, weet je niet hoe je dit moet doen of vertrouw je het toch nog niet? Wij kunnen je dan natuurlijk helpen.

Wat zijn de kosten voor een dergelijke hack controle?

De juiste kosten hangen erg sterk af van wat er precies aan de hand is en wat wij exact moeten controleren. We hebben hiervoor een online formulier gemaakt om de informatie naar ons te sturen. Na het versturen krijgt u uiteraard van ons een prijsopgave.

U dient er rekening mee te houden dat een professionele controle als snel tegen de € 1.000 excl. btw of meer zal bedragen.