Prive detective per direct beschikbaar

Privédetective nodig? Wij bieden hulp door middel van onderzoek!

Door middel van diverse onderzoeksvormen kunnen wij als detective helpen bij het oplossen van problemen en vergaren van bewijsmateriaal.

privédetectiveJe kent het vast wel uit de film: de privédetective. Wat veel mensen niet weten is dat dagelijks veel bedrijven maar ook particulieren gebruik maken van een privédetective. In Nederland wordt ook vaak de term particulier rechercheur of particulier onderzoeker gebruikt.

‘Een privédetective is iemand die gegevens vergaart en analyseert, veelal voor het oplossen of voorkomen van een onrechtmatige daad of misdrijf’.

Als privédetective richten wij ons voornamelijk op het adviseren en verzamelen van bewijsmateriaal. Vanwege onze jarenlange ervaring, ruime vakkennis, uitgebreide netwerk en specialistische partners, bieden we zeer snel een antwoord, oplossing, advies of inzichtelijk plan van aanpak.

Zit je met een probleem en zie je zelf geen oplossing? Dan is de kans groot dat wij kunnen helpen! Door onze professionele en discrete werkwijze kunnen we  gedegen bewijsmateriaal verzamelen. Dit scheelt onze klant in veel gevallen tijd, geld en niet te vergeten ‘zorgen’. Ons bewijsmateriaal is uiteraard, vanwege onze vergunning uitgegeven door het Ministerie van Justitie, officieel bewijs voor in de rechtbank.

Politie helpt niet in civiele zaken, een prive detective wel!

In veel gevallen kan de Politie of andere instelling niet helpen, bijvoorbeeld omdat het een ‘civiele’ kwestie betreft. Als privedetective kunnen we helpen om de gemoedsrust weer terug te krijgen. Onze werkwijze omvat een strikte geheimhouding, is zeer effectief en op korte termijn inzetbaar voor het verhelpen van het probleem.

Als privédetective helpen we graag

Voor recherchebureau Strongwood is geen brug te ver of berg te hoog. De klant echt helpen is onze prioriteit. Of het nu gaat om het observeren van een persoon, object of adres, het vergaren van informatie, een mobiele telefoon peilen, een auto digitaal volgen, het opsporen van goederen of personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie, het team van Strongwood staat 24/7 klaar!

Onze vakkennis bestaat o.a. uit:

  •  Gespecialiseerde prive detective werkzaamheden
  • Gespecialiseerde desk-research professionals
  • Deskundig crisismanagement
  • Toegang tot wereldwijde informatiebronnen
  • Gedragsspecialisten voor bijvoorbeeld interviews en confrontaties
  • Infiltratie en Corporate Espionage.

Onderzoek in het buitenland

Onze onderzoeken beperken zich zeker niet tot alleen Nederland. Wereldwijd hebben we al diverse onderzoeken met succes mogen uitvoeren. 
Zowel op bedrijven en particulieren hebben we een wereldwijd netwerk van specialisten. Benieuwd naar wat Strongwood voor jou over de grens kan betekenen? Ons team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Wat kost het een prive detective inhuren?

Wat de kosten zijn is uiteraard per onderzoek verschillend. Het is geheel afhankelijk van de omvang van het onderzoek. Moet er bijvoorbeeld een observatie gedaan worden, dan heb je te maken met veel manuren waardoor de kosten van het onderzoek op kunnen lopen.

Voor de intake brengen wij geen kosten in rekening, ook niet voor telefonisch advies. 
Wist je dat het in diverse onderzoeken zelfs mogelijk is om je onderzoekskosten te verhalen? Ook hier kan Strongwood je in adviseren.

Heb je hulp of advies nodig?

Chat online of bel ons gerust op 020-3698888

Kan ik ook prive detective worden?

Natuurlijk kan dat, maar dat wordt je niet zomaar! Als eerste een detective opleiding en zal je het diploma moeten halen dat verplicht is, anders mag je niet werken in het vakgebied. We hebben een e-learning particulier onderzoeker waar je het verplichte diploma particulier onderzoeker kan halen.

Uiteraard moet je na het halen van het diploma ook nog gescreend worden door Justitie en Politie. Daarnaast is het natuurlijk nodig om simpelweg ervaring en kennis op te doen om een klant echt te kunnen helpen!

OBSO1 bij ons verplicht

De minimale eis om een samenwerking aan te gaan met ons bureau, werkzaam te zijn als prive detective of wel particulier onderzoeker of als ZZP’er ingehuurd te worden voor bijvoorbeeld onderzoek of observaties dien je tenminste een OBSO1 gehaald te hebben naast het verplichte diploma.