Prive detective – onderzoek voor particulieren

Prive detective nodig? We bieden hulp met onderzoek!

Met diverse onderzoeksvormen kunnen we als detective helpen bij het oplossen van problemen en vergaren van bewijsmateriaal.

privédetectiveJe kent het vast wel uit de film: de privédetective. Wat veel mensen niet weten is dat dagelijks veel bedrijven maar ook particulieren gebruik maken van een privédetective. In Nederland wordt ook vaak de term particulier rechercheur of particulier onderzoeker gebruikt.

‘Een prive detective is iemand die gegevens vergaart en analyseert, veelal voor het oplossen of voorkomen van een onrechtmatige daad of misdrijf’.

Of het nu gaat om het verzamelen van bewijs voor een juridische zaak. Het opsporen van een vermiste persoon of het achterhalen van ontrouw in een relatie. Een privé-detective kan helpen bij het verzamelen van informatie die anders moeilijk te verkrijgen zou zijn.

Het werk van een prive detective omvat vaak het volgen van mensen, het uitvoeren van observaties, het interviewen van getuigen en het doorzoeken van openbare archieven. Om succesvol te zijn in dit werk, moet een detective beschikken over uitstekende onderzoeksvaardigheden. Goed begrip hebben van de wet, ethische normen en de mogelijkheid hebben om discreet te werken.

Een belangrijk onderdeel van het werk van een privé-detective is het rapporteren van bevindingen aan de cliënt. Dit omvat vaak het schrijven van rapporten, het produceren van foto’s of video’s als bewijsmateriaal en het geven van getuigenverklaringen in de rechtszaal. Het succes van een detective hangt af van zijn of haar vermogen om zorgvuldig en systematisch informatie te verzamelen en te analyseren.

Kortom, een prive detective kan een waardevolle hulp zijn voor particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan professioneel onderzoek. Door te beschikken over uitstekende onderzoeksvaardigheden, juridische kennis en het vermogen om discreet te werken, kan een detective helpen om informatie te verzamelen die anders moeilijk te verkrijgen zou zijn.

Zit je met een probleem en zie je zelf geen oplossing? Dan is de kans groot dat wij kunnen helpen! Door onze professionele en discrete werkwijze kunnen we  gedegen bewijsmateriaal verzamelen. Dit scheelt onze klant in veel gevallen tijd, geld en niet te vergeten ‘zorgen’. Ons bewijsmateriaal is uiteraard, vanwege onze vergunning uitgegeven door het Ministerie van Justitie, officieel bewijs voor in de rechtbank.

Politie helpt niet in civiele zaken, een prive detective wel!

In veel gevallen kan de Politie of andere instelling niet helpen, bijvoorbeeld omdat het een ‘civiele’ kwestie betreft. Als privé-detective kunnen we helpen om de gemoedsrust weer terug te krijgen. Onze werkwijze omvat een strikte geheimhouding. We zijn op korte termijn inzetbaar voor het verhelpen van het probleem.

Als prive detective helpen we graag

Voor recherchebureau Strongwood is geen brug te ver of berg te hoog. De klant echt helpen is onze prioriteit. Of het nu gaat om het observeren van een persoon, object of adres, het vergaren van informatie, een mobiele telefoon peilen, een auto digitaal volgen, het opsporen van goederen of personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie, het team van Strongwood staat 24/7 klaar!

Onze vakkennis bestaat o.a. uit:

  •  Gespecialiseerde prive detective werkzaamheden
  • Gespecialiseerde desk-research professionals
  • Deskundig crisismanagement
  • Toegang tot wereldwijde informatiebronnen
  • Gedragsspecialisten voor bijvoorbeeld interviews en confrontaties
  • Infiltratie en Corporate Espionage.

Onderzoek in het buitenland

Onze onderzoeken beperken zich zeker niet tot alleen Nederland. Wereldwijd hebben we al diverse onderzoeken met succes mogen uitvoeren. 
Zowel op bedrijven en particulieren hebben we een wereldwijd netwerk van specialisten. Benieuwd naar wat Strongwood voor jou over de grens kan betekenen? Ons team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Wat kost het een prive detective inhuren?

Wat de kosten zijn is uiteraard per onderzoek verschillend. Het is geheel afhankelijk van de omvang van het onderzoek. Moet er bijvoorbeeld een observatie gedaan worden, dan heb je te maken met veel manuren waardoor de kosten van het onderzoek op kunnen lopen.

Voor de intake brengen we geen kosten in rekening, ook niet voor telefonisch advies. 
Wist je dat het in diverse onderzoeken zelfs mogelijk is om je onderzoekskosten te verhalen? Ook hier kan Strongwood je in adviseren.

Heb je hulp of advies nodig?

Chat online of bel ons gerust op 085-8883311

Waarom kiezen voor Strongwood Privédetective?

Strongwood sinds 1997

Officiele vergunning onder POB809

Gescreend door de Nationale Politie

Specialisten in onafhankelijk onderzoek

Onafhankelijk bewijs voor in rechtbank

24 uur per dag bereikbaar

Wereldwijd inzetbaar

Bekend van Televisie

Kan ik ook prive detective worden?

Natuurlijk kan dat, maar dat wordt je niet zomaar! Als eerste een detective opleiding en zal je het diploma moeten halen dat verplicht is, anders mag je niet werken in het vakgebied. We hebben een e-learning particulier onderzoeker waar je het verplichte diploma particulier onderzoeker kan halen.

Uiteraard moet je na het halen van het diploma ook nog gescreend worden door Justitie en Politie. Daarnaast is het natuurlijk nodig om simpelweg ervaring en kennis op te doen om een klant echt te kunnen helpen!

OBSO1 bij ons verplicht

De minimale eis om een samenwerking aan te gaan met ons bureau, werkzaam te zijn als prive detective of wel particulier onderzoeker of als ZZP’er ingehuurd te worden voor bijvoorbeeld onderzoek of observaties dien je tenminste een OBSO1 gehaald te hebben naast het verplichte diploma.