Privédetective – recherchebureau

De beste privedetectiverechercheurspecialist tot uw beschikking!

Als privédetective richten ons voornamelijk op advisering en het vinden van bewijsmateriaal. Vanwege onze jarenlange ervaring, vakkennis, netwerk en specialistische partners, bieden we u als klant snel een antwoord, oplossing, advies of een inzichtelijk plan van aanpak.

Zit u met een probleem waarvoor u zelf geen oplossing kunt vinden? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen! Door onze professionele en discrete werkwijze kunnen we belangrijke gegevens voor u achterhalen en bewijsmateriaal verzamelen. Dit scheelt u in veel gevallen tijd, geld en niet te vergeten ‘zorgen’. Ons bewijsmateriaal is uiteraard, vanwege onze vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, officieel bewijs voor in de rechtbank.

Politie helpt niet in civiele zaken, een privédetective wel!

In veel gevallen kan de Politie of andere instellingen u niet helpen. Vaak omdat het een ‘civiele’ kwestie betreft. Als privédetective kunnen we u helpen om u uw gemoedsrust weer terug te krijgen. Onze werkwijze omvat een strikte geheimhouding, is zeer effectief en op korte termijn inzetbaar voor het verhelpen van uw probleem.

Als privédetective helpen we graag

Of het nu gaat om het observeren van een persoon, object of adres, het vergaren van informatie, een mobiele telefoon peilen, een auto digitaal volgen, het opsporen van goederen en personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie – wij staan geheel voor u klaar!

Onze vakkennis bestaat o.a. uit

  •  Gespecialiseerde detective werkzaamheden;
  • Gespecialiseerde desk-research professionals;
  • Deskundig crisis management;
  • Toegang tot wereldwijde informatiebronnen;
  • Gedragsspecialisten voor interviews en confrontaties;
  • Infiltratie en Corporate Espionage.