Partneralimentatie onderzoek

Partneralimentatie onderzoek naar samenwonen

Heel vaak vertellen mensen om je heen, zoals vrienden en familie, dat de nieuwe relatie van je ex-partner al een lange tijd aanwezig is en dat beide vaak al ontzettend veel bij elkaar zijn. Neem dit soort signalen uiteraard heel serieus en zorg dat je ze ook direct goed vastlegt met datum, wie heeft wat gezegd en over welk onderwerp. Het maken van een dergelijk logboek kan straks essentieel zijn als je wel naar een rechter toe moet.

Het onterecht (te veel) betalen van partneralimentatie heeft nog nooit iemand gelukkig gemaakt. Wij bij Strongwood begrijpen dat dit een enorm blok aan je been kan zijn en het ontzettend veel invloed kan hebben op je gemoedstoestand en dagelijks functioneren. Het geeft een gevoel van onrechtvaardigheid, met name het gevoel dat je je eigen leven niet kan leven zoals je zou willen en je ex-partner maandelijks veel moet betalen terwijl ze een nieuwe relatie heeft die dat ook prima kan.

Ons partneralimentatie onderzoek zal je helpen om aan te tonen dat ze samenwoont. Wij doen onderzoek naar feiten waarmee de ex-partner geconfronteerd kan worden; vaststelling met bewijs. Wil jij ook sterk staan voor de rechter met een officieel proces-verbaal? Neem dan gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Niet alleen heeft ons partneralimentatie onderzoek een vaste prijs, ook is er garantie dat deze uitgevoerd kan worden met resultaat. Dit omdat we altijd eerst een vooronderzoek doen en dit kost je geen cent extra!

Sinds 1997 hebben we een succespercentage van ruim 96,1%.

Wat is er van belang bij een partneralimentatie onderzoek?

Dat vertellen we je graag! Het is natuurlijk zonde dat je partneralimentatie betaalt, zeker wanneer het niet helemaal terecht blijkt te zijn. Voor een alimentatie onderzoek is het belangrijk dat de juiste manier van actie wordt ingezet wanneer het vermoeden speelt dat de ex-partner samenwoont of bijvoorbeeld veel meer betaald werk verricht dan bekend is.

Laat een alimentatie onderzoek uitvoeren en zet je vermoedens om in feitelijk bewijsmateriaal zodat er ook voor jou een eind komt aan het onnodig betalen van partneralimentatie.

Met ons rechtsgeldig, onafhankelijk en ambtsedig proces-verbaal van onderzoek (rapportage) kan bij de rechtbank een verzoek gedaan worden om de partneralimentatie te verlagen of volledig stop te zetten.

De Hoge Raad heeft duidelijke criteria gesteld wanneer de partneralimentatie verlaagd mag worden (naar nihil). Om de kans van slagen te maximaliseren, zijn onze werkmethoden en unieke onderzoeksformule hierop gebaseerd. Wij werken officieel met de  ‘(samen)Woonpercentage’ methodiek.

Belangrijk is natuurlijk:

  • Het aantonen van een duurzame affectieve relatie met de nieuwe partner
  • Het bewijzen van samenwonen met het (samen)Woonpercentage
  • Het aantonen van een gemeenschappelijke huishouding.

Wij doen het partneralimentatie onderzoek maar werken met jou samen aan het verzamelen van bewijsmateriaal. Door op deze wijze te werken, sta je veel sterker in je recht.

Ook heel belangrijk is dat ons onderzoek voldoet aan alle aspecten voor een rechtsgeldige artikel 1:160 Burgerlijk Wetboek (BW) procedure.

We zijn specialist en grondlegger van diverse jurisprudentie

Op dit gebied zijn we landelijk dè specialist, mede doordat we al sinds 1997 heel veel zaken op het gebied van partneralimentatie succesvol hebben afgerond. Ruim 96,1% van onze zaken in het verlagen van de partneralimentatie naar nihil wordt afgerond met succes!

Nog veel belangrijker is dat Strongwood grondlegger is geweest in een aantal zaken waarin jurisprudentie is gemaakt omtrent alimentatie onderzoek. Zoals:

  1. De mogelijkheid om onderzoekskosten terug te vorderen
  2. Reeds betaalde partneralimentatie in het verleden terug vorderen
  3. En, het belangrijkste, de acceptatie van het vernieuwde (samen)woonpercentage.

 

Wil je weten wat een onderzoek kost? Geen probleem! Op de volgende website hebben we de kosten inzichtelijk gemaakt: Partneralimentatie.com.

Een advocaat nodig? Ook geen probleem! In ons netwerk hebben we een groot aantal advocatenkantoren die kunnen helpen en ons, onze werkwijze en onze proces-verbalen, goed kennen.

Heb je hulp of advies nodig?

Bel ons gerust op 020-3690030