Alimentatie onderzoek

partneralimentatie onderzoek artikel 1:160 BW

Alimentatie onderzoek naar samenwonen

Ons alimentatie onderzoek naar het samenwonen van uw ex-partner verlost u van het betalen van partneralimentatie. Een onderzoek met feiten waarmee u uw ex-partner kan confronteren. Wilt u ook sterk staan voor een rechter, met een officieel ambtsedig rapport?

Niet alleen heeft ons (partner) alimentatie onderzoek bij ons een vaste prijs, ook weet u zeker dat u deze kan laten uitvoeren met resultaat. Dit komt doordat we altijd eerst een vooronderzoek voor u doen. Dit kost u geen cent extra!

Sinds 1997 hebben we een succespercentage van ruim 93,4%.

Wat is er van belang bij een alimentatie onderzoek?

Dat vertellen we graag, voor een alimentatie onderzoek is het van belang dat er snel actie wordt genomen. Zeker als u vermoedt dat uw ex-partner opnieuw samenwoont. Of bijvoorbeeld omdat ze/hij veel meer werkt. Het is uiteraard zonde dat u nog partneralimentatie betaalt.

Betaal niet onnodige partneralimentatie. Laat een alimentatie onderzoek uitvoeren en bewijs uw stelling.

Met ons rechtsgeldig, onafhankelijk en ambtsedig proces-verbaal van onderzoek (rapportage) kunt u bij de rechtbank een verzoek doen om de partneralimentatie te stoppen of verlagen.

De Hoge Raad heeft een aantal duidelijke criteria gesteld wanneer de partneralimentatie verlaagd mag worden (naar nihil). Om de kans van slagen te maximaliseren, zijn onze werkmethoden en unieke onderzoek formule hierop gebaseerd. Wij werken officieel met de ‘samenwoonpercentage’ methodiek.

Belangrijk is natuurlijk:

  • Het aantonen van een duurzame affectieve relatie
  • Het aantonen van samenwonen (samenwoonpercentage);
  • Het aantonen van een gemeenschappelijke huishouding.

Wij doen voor u het alimentatie onderzoek. We werken samen met u aan het nodige bewijsmateriaal. Door op deze wijze te werken, staat u veel sterker in uw recht.

Ook heel belangrijk is dat ons onderzoek voldoet aan alle aspecten voor een rechtsgeldige artikel 1:160 Burgerlijk Wetboek (BW) procedure.

We zijn specialist en grondlegger van diverse jurisprudentie

Op dit gebied zijn we de echte specialist. Mede omdat we al sinds 1997 heel veel zaken op het gebied van partneralimentatie succesvol hebben afgerond. Rond de 93,4% van onze zaken in het verlagen van de partneralimentatie naar nihil wordt opgelost.

Nog veel belangrijker is dat Strongwood grondlegger is geweest in een aantal zaken waarin jurisprudentie is gemaakt omtrent alimentatie onderzoek. Zoals :

  1. De mogelijkheid om onderzoekskosten terug te vorderen.
  2. Reeds betaalde partneralimentatie in het verleden terug vorderen.
  3. En, het belangrijkste, de acceptatie van het vernieuwde samenwoonpercentage.

 

Wilt u weten wat een onderzoek kost? Ook geen probleem, op de volgende website hebben we de kosten inzichtelijk gemaakt Partneralimentatie.com.
 

Een advocaat nodig? Ook geen probleem, in ons netwerk hebben we een groot aantal advocatenkantoren die u kunnen helpen en ons, en onze proces-verbalen, zeer goed kennen.