Partneralimentatie onderzoek

Partneralimentatie onderzoek naar samenwonen

Het onterecht (te veel) betalen van partneralimentatie heeft nog nooit iemand gelukkig gemaakt. Wij bij Strongwood begrijpen dat dit een enorm blok aan je been kan zijn en het ontzettend veel invloed kan hebben op je gemoedstoestand en dagelijks functioneren. Ons partneralimentatie onderzoek  zal je hiervan verlossen. Wij doen onderzoek naar feiten waarmee de ex-partner geconfronteerd kan worden; vaststelling met bewijs dat de ex-partner opnieuw samenwoont. Wil jij ook sterk staan voor de rechter met een officieel ambtsedig rapport? Strongwood kan je hierbij zeker helpen.

Niet alleen heeft ons partneralimentatie onderzoek een vaste prijs, ook is er garantie dat deze uitgevoerd kan worden met resultaat. Dit omdat we altijd eerst een vooronderzoek doen en dit kost je geen cent extra!

Sinds 1997 hebben we een succespercentage van ruim 95%.

Wat is er van belang bij een partneralimentatie onderzoek?

Dat vertellen we je graag! Het is natuurlijk zonde dat je partneralimentatie betaalt, zeker wanneer het niet helemaal terecht blijkt te zijn. Voor een alimentatie onderzoek is het belangrijk dat de juiste manier van actie wordt ingezet wanneer het vermoeden speelt dat de ex-partner samenwoont of bijvoorbeeld veel meer betaald werk verricht dan bekend is.

Laat een alimentatie onderzoek uitvoeren en zet je vermoedens om in feitelijk bewijsmateriaal zodat er ook voor jou een eind komt aan het onnodig betalen van partneralimentatie.

Met ons rechtsgeldig, onafhankelijk en ambtsedig proces-verbaal van onderzoek (rapportage) kan bij de rechtbank een verzoek gedaan worden om de partneralimentatie te verlagen of volledig stop te zetten.

De Hoge Raad heeft duidelijke criteria gesteld wanneer de partneralimentatie verlaagd mag worden (naar nihil). Om de kans van slagen te maximaliseren, zijn onze werkmethoden en unieke onderzoeksformule hierop gebaseerd. Wij werken officieel met de  ‘(samen)Woonpercentage’ methodiek.

Belangrijk is natuurlijk:

  • Het aantonen van een duurzame affectieve relatie met de nieuwe partner
  • Het bewijzen van samenwonen met het (samen)Woonpercentage
  • Het aantonen van een gemeenschappelijke huishouding.

Wij doen het partneralimentatie onderzoek maar werken met jou samen aan het verzamelen van bewijsmateriaal. Door op deze wijze te werken, sta je veel sterker in je recht.

Ook heel belangrijk is dat ons onderzoek voldoet aan alle aspecten voor een rechtsgeldige artikel 1:160 Burgerlijk Wetboek (BW) procedure.

We zijn specialist en grondlegger van diverse jurisprudentie

Op dit gebied zijn we landelijk dè specialist, mede doordat we al sinds 1997 heel veel zaken op het gebied van partneralimentatie succesvol hebben afgerond. Ruim 95% van onze zaken in het verlagen van de partneralimentatie naar nihil wordt afgerond met succes!

Nog veel belangrijker is dat Strongwood grondlegger is geweest in een aantal zaken waarin jurisprudentie is gemaakt omtrent alimentatie onderzoek. Zoals:

  1. De mogelijkheid om onderzoekskosten terug te vorderen
  2. Reeds betaalde partneralimentatie in het verleden terug vorderen
  3. En, het belangrijkste, de acceptatie van het vernieuwde (samen)woonpercentage.

 

Wil je weten wat een onderzoek kost? Geen probleem! Op de volgende website hebben we de kosten inzichtelijk gemaakt: Partneralimentatie.com.

Een advocaat nodig? Ook geen probleem! In ons netwerk hebben we een groot aantal advocatenkantoren die kunnen helpen en ons, onze werkwijze en onze proces-verbalen, goed kennen.

Hulp of advies nodig?

Bel ons gerust op: 020-3690030