Onderzoek naar chantage

Onderzoek naar chantage en afpersing: Voorkom escalatie met professionele hulp.

Het gevoel van bewegingsvrijheid lijkt vanzelfsprekend, maar kan zomaar worden ontnomen wanneer je slachtoffer bent van chantage, afpersing of sextortion. Zelfs als je geen bekende Nederlander, CEO, invloedrijke voorzitter, lokale ondernemer of politicus bent, ben je niet gegarandeerd beschermd tegen deze gevaren. Om escalatie te voorkomen is snel handelen noodzakelijk en dat vraagt om grote discretie.

Strongwood kan je helpen wanneer je slachtoffer bent geworden van chantage of afpersing. Met een berg aan ervaring in onderzoek naar chantage, kunnen wij binnen een zeer kort tijdsbestek het probleem volledig stoppen. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat we vaak al binnen een maand resultaat kunnen boeken.

Toegeven aan chantage is nooit de beste optie. Het zal altijd blijven doorgaan, zelfs na een eerste betaling waarvan je dacht dat dit het enige was. Daarom is het belangrijk om nooit toe te geven en professionele hulp in te schakelen. Wie er aan toegeeft, komt op een lijdensweg terecht die op een paar manieren kan eindigen:

  1. Je kan niet langer de geëiste diensten leveren of gunsten bewijzen
  2. De kwetsbaarheid vervalt doordat de oorzaak beperkt of algemeen bekend raakt
  3. Je raakt financieël uitgeput.

Geef nooit toe! Betaal niet maar schakel direct professionele hulp in.

Slachtoffer van sextortion? lees meer over sextortion onderzoek.

Met een onderzoek naar Chantage kunnen wij het stoppen

Schroom niet om je probleem aan ons voor te leggen. Vertrouw erop dat we door onze jarenlange ervaring echt wel wat gewend zijn. Sinds 1997 hebben we gewerkt aan vele bekende en minder bekende chantagezaken waarbij altijd een oplossing is gekomen, zelfs in de ergste gevallen. Bij een onderzoek naar chantage bieden wij onze klanten:

  • Advies en begeleiding in de zaak
  • Identificeren van de dader(s)
  • Het betrappen van dader(s) tijdens hun handelingen
  • Het overnemen van de communicatie met betrekking tot de dader(s)
  • Zorgen voor de veiligheid van jou, je familie en/of collega’s
  • Het buiten beeld houden van (media) aandacht.

Geef nooit toe aan chantage!

Lees hier meer over wat eenvoudige tips en opties die je helpen hoe je met een chantage poging moet omgaan en er misschien vanaf komt zonder enige schade aan jezelf, je familie en/of bedrijf.

Ons team van deskundige mensen staan klaar om je te helpen bij het stoppen van chantage, afpersing of sextortion. Wij begrijpen dat het om een zeer gevoelige kwestie gaat en behandelen jouw zaak dan ook uiterst discreet.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een oplossing voor jouw chantageprobleem.

Heb je hulp of advies nodig?

Chat online of bel ons gerust op 085-8883311

Waarom kiezen voor Strongwood Privédetective?

Strongwood sinds 1997

Officiele vergunning onder POB809

Gescreend door de Nationale Politie

Specialisten in onafhankelijk onderzoek

Onafhankelijk bewijs voor in rechtbank

24 uur per dag bereikbaar

Wereldwijd inzetbaar

Bekend van Televisie

Wanneer is iets chantage?

Artikel 317 Wetboek van Strafrecht

Hij die, met het oogmerk om zich of een ander wederrechtelijk te bevoordelen, door geweld of bedreiging met geweld iemand dwingt hetzij tot de afgifte van enig goed dat geheel of ten dele aan deze of aan een derde toebehoort, hetzij tot het aangaan van een schuld of het teniet doen van een inschuld, hetzij tot het ter beschikking stellen van gegevens”.

Artikel 318 Wetboek van Strafrecht

Hij die, met het oogmerk om zich of een ander wederrechtelijk te bevoordelen, door bedreiging met smaad, smaadschrift of openbaring van een geheim iemand dwingt hetzij tot de afgifte van enig goed dat geheel of ten dele aan deze of aan een derde toebehoort, hetzij tot het aangaan van een schuld of het tenietdoen van een inschuld, hetzij tot het ter beschikking stellen van gegevens met geldswaarde in het handelsverkeer, wordt als schuldig aan afdreiging.

Artikel 216 Wetboek van Strafrecht

Hij die opzettelijk iemands eer of goede naam aanrandt, door telastlegging van een bepaald feit, met het kennelijke doel om daaraan ruchtbaarheid te geven, wordt, als schuldig aan smaad, gestraft. Indien dit geschiedt door middel van geschriften of afbeeldingen, verspreid, openlijk tentoongesteld of aangeslagen, of door geschriften waarvan de inhoud openlijk ten gehore wordt gebracht, wordt de dader, als schuldig aan smaadschrift, gestraft