Crypto onderzoek & change

Crypto onderzoek naar transacties.

Wij noemen het crypto onderzoek & change. In de hedendaagse wereld wordt er veel gehandeld in crypto currency, denk hierbij aan bitcoin, ripple, ada enzovoorts. Je ziet dit veel gebeuren binnen criminele netwerken maar ook bij fraude binnen jouw organisatie kan het voorkomen dat dit met cryptomunten als de bitcoin, ripple of ada gebeurt.

Strongwood heeft een expertise in onderzoek naar diverse vormen van cryptomunten, de tracering van de oorsprong hiervan en belangrijker nog: de eindbestemming.

Voor meer informatie over deze service kan je 24/7 contact met ons opnemen.

Tegenwoordig wordt er veel geïnvesteerd en gehandeld in crypto currency. Deze business kan zeer lucratief zijn als je weet hoe het werkt en er op de juiste manier mee omgaat. Helaas is het investeren en handelen in dit online geld niet altijd geheel onveilig en zijn er nogal wat risico’s aan verbonden. Het is moeilijk in te schatten wanneer je online handelt, wie er wel en wie niet te vertrouwen is.

Bitcoin wisselen naar geld – wij hebben geverifieerde eerlijke inkopers

Strongwood biedt niet alleen crypto onderzoek & change aan maar heeft ook een netwerk van partijen die crypto-currency inkopen. Strongwood kan de overdracht tussen jou en de mensen in ons netwerk zo soepel en veilig mogelijk laten verlopen. Wij garanderen het volledige behoud van de activa, van zowel jou als dat van ons netwerk, door te handelen als een betrouwbare bemiddelaar onder escrow, met een eerlijke overdracht als gevolg. Daar gaat het om!

Wat is een escrow? De escrow is een bedrag dat gestort wordt bij een derde, ten behoeve van twee andere partijen in een transactie. De escrow wordt veelal gebruikt als waarborg voor betaling en het beperken van financieel risico in een transactie.

Onze escrow agents handelen onafhankelijk, integer en betrouwbaar. We zorgen er uiteraard voor dat alles verloopt via de KYC en AML regels en wij zorgen voor de afhandeling.

Wil je meer informatie over deze service? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heb je hulp of advies nodig?

Chat online of bel ons gerust op 020-3698888