Cybercrime onderzoek

Wij helpen bij elk cyber onderzoek

Strongwood biedt bedrijven de professionele expertise op het gebied van cyber issues die nodig zijn om conflicten op te lossen door middel van fact finding en kritische analyse. Onze experts helpen organisaties met intern onderzoek op cyber gebied. Diverse problemen op cyber gebied kunnen ernstige risico’s vormen voor bedrijven en hun belanghebbenden, hun reputatie schaden, hun bedrijfsactiviteiten verstoren en blootstellen aan potentiële criminelen. De onderzoeksdiensten en expertise van Strongwood hebben al veel klanten geholpen om onderzoeken snel en met minimale onderbreking van het bedrijf op te lossen. Onze vakkennis bestaat o.a. uit

  •  Cyber onderzoek;
  •  Red-team testing;
  •  Deskundig crisis management;
  •  IP traceringen
  •  Mobiele telefoon locatie traceringen
  •  Digitale voertuig monitoring

Strongwood beschikt over de wereldwijde expertise en middelen die nodig zijn om cybercriminaliteitsactiviteiten te onderzoeken. We maken daarbij gebruik van een hele reeks onderzoeksstrategieën om systeemkwetsbaarheden, inbraken en data ex-filtrations te identificeren.

In het geval van een datalek kunnen de cyber onderzoek teams van Strongwood helpen de oorzaak van de inbraak te achterhalen en te evalueren hoe u uw systeem het beste kunt beschermen tegen toekomstige aanvallen. Wij verzamelen en onderzoeken fysiek- en digitaal bewijsmateriaal om belangrijke informatie over een incident te achterhalen om te bepalen waar en wanneer een incident plaatsvond en hoe het gebeurde.

Strongwood biedt een volledige reeks onderzoeksmiddelen voor een effectief onderzoek naar cybercriminaliteit. Van het verzamelen en analyseren van gegevens tot het uitvoeren van fraude en interne onderzoeken. We combineren computer forensische expertise met traditionele onderzoeksmethoden, inclusief verhoren en observatie om het gedrag van personen te herleiden die mogelijk toegang hebben gehad tot beschermde of bedrijfseigen informatie.

Leden van het Cyber-team zijn topbeoefenaars uit de sector van de wetshandhaving, het ministerie van Justitie en de private sector, die zich bewezen hebben in het succesvol verdedigen van bevindingen van deskundigen in gerechtelijke of administratieve procedures.

We werken nauw samen met advocaten, senior executives, auditcommissies of externe adviseurs in elke fase om forensisch gegevens te expliciteren en ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden bereikt. Op verzoek kunnen we een dossier samenstellen voor verwijzing naar een toezichthouder of wetshandhavingsinstantie of als deskundige getuigen optreden.

Ondersteuning bij rechtszaken

Of het nu gaat om het beantwoorden van een onderzoeksvraag, forensische onderzoek of een informatiebeveiligingsincident, de forensisch technici van interPI hebben uitgebreide ervaring in het leveren van procesondersteuning om klanten te helpen zaken te winnen en verliezen te beperken.

Met behulp van het cyber onderzoek kunnen we, afhankelijk van uw specifieke behoefte, verklaringen, beëdigde verklaringen en proces-verbaal van onderzoek maken die nodig zijn om uw zaak te ondersteunen. Alle verzamelde informatie en de belangrijkste bevindingen van het onderzoek worden hierin opgenomen.

We kunnen ook dienen als getuige-deskundige over bijna elk onderwerp met betrekking tot digitale informatie.