Overspel – vreemdgaan aantonen

Wij leveren het bewijs van vreemdgaan!

Heb jij een vervelend onderbuikgevoel maar durf je daar nog niet helemaal op te vertrouwen? Heb je een sterk vermoeden dat je partner vreemdgaat? Dan ben je op deze pagina en bij ons aan het juiste adres.

Een onderbuikgevoel kan je vaak meer vertellen dan je zal willen geloven. Gegronde twijfels over de betrouwbaarheid van je partner zeggen vaak al genoeg over de kans dat je gelijk hebt. Het is begrijpelijk dat je eerst bewijsmateriaal wilt en aan de hand hiervan beslist of je een confrontatie met je mogelijk overspelige partner aan zal gaan.

Niemand wil overhaaste beslissingen nemen wanneer het gaat om zijn/haar relatie of huwelijk. Als je geen exact beeld hebt van de oorzaak van de ontwrichting in de relatie, hoe kan je dan tot een goede oplossing komen? Wij leveren bewijs van het vreemdgaan zodat je hier in elk geval zeker van bent.

Bij het bewijzen van vreemdgaan:

  • Kijken we naar de activiteiten van uw partner
  • Zorgen wij voor het bewijsmateriaal (uiteraard waar het kan met beelden)
  • Helpen wij bij het bewijzen van je gelijk en het bevestigen van je gevoel.

Wat zijn ongeveer de kosten van een vreemdgaan onderzoek?

De kosten van een dergelijk onderzoek zijn per geval verschillend. Bewijzen kunnen namelijk alleen worden geleverd na observaties en dat kost nou eenmaal tijd. Gelukkig is er over het algemeen wel een patroon in te schatten; een (dagelijks) ritme van in dit geval de partner. Aan de hand van dit patroon maken we een plan en plannen we de observaties. Op deze manier is de kans van slagen het grootst. Voordat we gaan observeren wordt dit plan natuurlijk uitvoerig met je besproken.

Ben je op zoek naar zekerheid? Schakel Strongwood in!

Ben je op zoek naar de signalen van vreemdgaan? Lees dan hier meer informatie op gaatmijnpartnervreemd.nl

Heb je hulp of advies nodig?

Chat online of bel ons gerust op 020-3698888