STW

22 september 2014

Geen reacties

Home Media & Pers

Van vermoedens naar werkelijkheid

Van vermoedens naar werkelijkheid

Observatie is vaak de sleutel naar het ontdekken van wat er werkelijk speelt. Strongwood detectives zorgen via gedegen speurwerk voor een feitelijk beeld van de situatie en een rechtsgeldige rapportage en dus helderheid bij vermoedens.

Strongwood is een internationaal recherchebureau dat al sinds 1999 organisaties helpt bij het vinden van de werkelijkheid bij vermoedens van onjuist of schadelijk handelen. Het levert door middel van verslaglegging en rapportage, wettig bewijsmateriaal.

VERMOEDENS
Frank Godijn van Strongwood Zuid West Nederland, kijkt nergens meer van op. “Wij worden vaak door bedrijven en particulieren gevraagd omdat ons
werk veel problemen kan voorkomen of verhelpen. Regelmatig worden we ingezet om stelende medewerkers te betrappen maar ook voor het bewijzen van fraude en onrechtmatig ziekteverzuim zijn we vaak op pad. In toenemende mate zien we zaken rond bedreigingen en chantage. Die toename komt vooral door internationaal verkeer via internet.”

Lees hier het artikel in het ondernemersblad

Deel dit artikel


Lees ons blog, de persberichten of volg ons op social media

We proberen altijd onze bezoekers, klanten en partners op de hoogte te houden van bepaald nieuws. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Kom dan regelmatig terug op onze website of volg ons op Facebook of Twitter.

Hulp of advies nodig?

BEL ONS

020 65 86 117

E-MAIL ONS

TELEGRAM