Tag - stalking

Nico van den Dries

Stalking expert Nico van den Dries

Jaarlijks zijn talloze mensen het slachtoffer van stalking. Bekend is dat ongeveer 7% van de mannen en 15% van de vrouwen eens slachtoffer wordt van stalking. Ook is bekend dat stalking vooral voorkomt bij mensen die te maken hebben het beëindigen van een relatie, dit kan een liefdesrelatie zijn maar bijvoorbeeld ook werk gerelateerd of anderzijds. (meer…)


5 Tips voor problemen bij stalking zaken2

5 Tips voor problemen bij stalking zaken

Stalking is een groot probleem in Nederland dat we heel graag willen oplossen. Natuurlijk lossen we samen met Thijs Zeeman al veel zaken op voor het TV programma Zeeman Confronteert en hiervoor voor het programma Gestalkt. Maar we willen graag ook de rest helpen en daarom geven we vast 5 Tips voor problemen bij stalking zaken. (meer…)


Zeeman confronteert stalkers

Zeeman confronteert: Stalkers

Het nieuwe programma van Thijs Zeeman op RTL5 - Zeeman confronteert: Stalkers In deze eerste reeks van het programma Zeeman confronteert zal presentator en (misdaad)journalist Thijs Zeeman voor RTL stalkers op een resultaatgerichte wijze confronteren met hun daden. Thijs spreekt hierbij (cyber)stalkers aan die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun, vaak doodsbange slachtoffers. Voor Thijs een bekende problematiek waarvoor hij in zijn nieuwe programma een nieuw podium biedt. Bij dit programma wordt Thijs zoals altijd bijgestaan door zijn trouwe kompaan Nico van den Dries (privédetective en ex-marechaussee). (meer…)


Onderzoek naar stalking

Wij bieden hulp in onderzoek naar stalking Dat Strongwood ervaren is in het oplossen van stalking zaken is voor de meesten niet geheel onbekend. Zeven seizoenen lang was Nico van den Dries, samen met zijn team, naast presentator Thijs Zeeman het vaste gezicht van het tv-programma Gestalkt. Sinds 2020 zijn beide verbonden aan het programma Zeeman Confronteert: Stalkers. Stalking verstoort het leven van het slachtoffer, soms voor maanden of zelfs jaren. Stalking is het stelselmatig lastigvallen van een persoon, door die persoon te achtervolgen, steeds op hinderlijke wijze contact op te nemen en soms ook te bedreigen. Hierdoor voelt het slachtoffer zich in zijn/haar vrijheid en veiligheid aangetast. De laatste jaren komt uiteraard ook cyberstalking erg op; het lastigvallen van personen via internet. Heb je er last van? Dat is niet zo heel raar hoor. In alle leeftijdscategorieën komt het simpelweg voor. In Nederland over het algemeen in combinatie met een liefdesrelatie. Maar ook...


geplaatst door Trefwoorden: , , , Post Datum: 22 apr