Tag - opleiding particulier onderzoeker

privédetective worden? Dit moet je doen.

Privédetective worden, of starten als ZZP observant, lijkt misschien wel een ver-van-je-bedshow. Maar wist je dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn? Ook jij kunt het namelijk leren. We nemen je graag mee in hoe dit traject in zijn werk gaat, en wat jij kunt en moet doen om in de voetsporen van de mensen bij Strongwood te treden. Observant of privédetective worden, gaat helaas niet over één nacht ijs, maar is dus zeker niet onmogelijk. Je hebt echt wel een aantal vaardigheden en skills nodig, die je leert in theorie en de praktijk. Heb jij de ambitie? Lees dan snel verder en leer meer over de mogelijkheden en stappen die je moet doorlopen om zover te komen.

Starten bij het begin, observant worden.

Laten we starten bij het begin. Wil je uiteindelijk privédetective worden? Dan start je als observant. Zo rol je het vak in. Maar het is ook een baan op zich....


Strongwood e-learning in samenwerking met Global Security Training

Vanaf 1 oktober 2021 een feit - Strongwood e-learning

Omdat we al sinds 2000 opleidingen geven op de traditionele manier en daar ook erg goed in zijn hebben we druk gekeken naar mogelijke samenwerkingen om alles nog beter aan te kunnen bieden. Natuurlijk konden we ook niet achterblijven op het digitale vlak. Samen met Global Security Training hebben we dan ook het afgelopen jaar hard gewerkt op de achtergrond om dit voor iedereen mogelijk te maken. (meer…)