Tag - bedrijfsrecherche

Concurrentiebeding overtreden: wat te doen?

Concurrentiebeding overtreden door medewerker

Ben je ondernemer? Grote kans dat er personeel voor je werkt. Medewerkers zijn in heel veel gevallen de drijvende kracht achter bedrijven. Toch kan het voorkomen dat een medewerker in plaats van voor, tegen je gaat werken na een uitdiensttreding en het concurrentiebeding gaat overtreden. Niet voor niets is de term ‘concurrentiebeding omzeilen’ populair in de zoekresultaten van Google. Hoewel je denkt alles strak en ondertekend vast te hebben staan, kun je geen juridische stappen ondernemen zonder hard bewijs. Een gedegen onderzoek is daarom belangrijk. We vertellen je graag meer over wat er komt kijken bij een onderzoek naar ex-medewerkers die het concurrentiebeding overtreden.

Wat is een concurrentiebeding precies?

Even terug naar de basics. Want wat is zo’n concurrentiebeding nu precies? We leggen het graag aan je uit. Een concurrentiebeding is een schriftelijk vastgelegde afspraak tussen werkgever en medewerker waarin beschreven wordt dat een...


Bedrijfsrecherche met kwaliteit

Zaken waarbij onze Bedrijfsrecherche kan helpen

Als ondernemer met hart voor de zaak werk je hard, maar soms lijkt er iets niet helemaal goed te gaan. Denk aan diefstal, het lekken van gevoelige bedrijfsinformatie, misbruik van bedrijfseigendommen of overtreding van concurrentiebedingen. Fraude binnen een bedrijf kan in vele vormen voorkomen, maar één ding is zeker: de afdeling bedrijfsrecherche van Strongwood kan jou hierbij helpen. Als bedrijfsrecherche bieden wij advies en verzamelen we bewijsmateriaal voor onze klanten. Met onze uitgebreide ervaring, vakkennis, netwerk en partners zijn wij in staat om snel een oplossing, advies of plan van aanpak te bieden. Heb je een probleem waarvoor je geen oplossing ziet? Overweeg dan bedrijfsrecherche. Onze professionele en discrete werkwijze stelt ons in staat om belangrijke informatie te achterhalen en bewijsmateriaal te verzamelen, wat tijd, geld en zorgen kan besparen. Uiteraard leveren we ook diensten voor particulieren.

Werkwijze van onze bedrijfsrecherche afdeling

Na ontvangst van...