Privedetective

 • Home
 • /
 • Privedetective

Hulp van een privedetective

Aanvragen

Ons bewijsmateriaal is uiteraard, vanwege onze vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, officieel bewijs voor in de rechtbank.

Of het nu gaat om het observeren van een persoon, object of adres, informatie vergaren, een mobiel telefoon peilen, een auto digitaal volgen, het opsporen van goederen en personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie, Strongwood prive detective kan u volledig bijstaan.

Onze vakkennis bestaat o.a. uit:

 1. Gespecialiseerde recherche werkzaamheden;
 2. Gespecialiseerde desk-research professionals;
 3. Deskundig crisis management;
 4. Toegang tot wereldwijde informatiebronnen;
 5. Gedragsspecialisten voor interviews en confrontaties;
 6. Infiltratie en Corporate Espionage.

De kernwaarden van ons bedrijf:

 1. Kwaliteit in detective werk
 2. Elke klant is gelijk, altijd, zonder uitzondering
 3. Discover the power of truth

Als prive detective richten ons voornamelijk op advisering en het vinden van bewijsmateriaal. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis, netwerk en specialistische partners, bieden we u als klant snel een antwoord, oplossing, advies of een inzichtelijk plan van aanpak.

Politie helpt niet in civiele zaken, wij wel!

In veel gevallen kan de Politie of andere instellingen u niet helpen. Vaak omdat het een ‘civiele’ kwestie betreft. Als prive detective kunnen we u helpen om u uw gemoedsrust weer terug te krijgen. De werkwijze van Strongwood prive detective omvat een strikte geheimhouding en is zeer effectief op korte termijn inzetbaar om uw probleem op te lossen.