PRIVE DETECTIVE
Home

Prive detective

Als prive detective richten ons voornamelijk op advisering en het vinden van bewijsmateriaal. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis, netwerk en specialistische partners, bieden we u als klant snel een antwoord, oplossing, advies of een inzichtelijk plan van aanpak.

Zit u met een probleem waarvoor u geen oplossing ziet? Wist u dat we u daarmee kunnen helpen. Door onze professionele en discrete werkwijze kunnen we belangrijke gegevens voor u achterhalen en bewijs materiaal verzamelen. Dit scheelt u in veel gevallen tijd, geld en niet te vergeten ‘zorgen’. Ons bewijsmateriaal is uiteraard, vanwege onze vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, officieel bewijs voor in de rechtbank.

Politie helpt niet in civiele zaken, wij wel!

In veel gevallen kan de Politie of andere instellingen u niet helpen. Vaak omdat het een ‘civiele’ kwestie betreft. Als prive detective kunnen we u helpen om u uw gemoedsrust weer terug te krijgen. De werkwijze van Strongwood prive detective omvat een strikte geheimhouding en is zeer effectief op korte termijn inzetbaar om uw probleem op te lossen.

Als prive detective helpen we graag

Of het nu gaat om het observeren van een persoon, object of adres, informatie vergaren, een mobiel telefoon peilen, een auto digitaal volgen, het opsporen van goederen en personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie, Strongwood prive detective kan u volledig bijstaan.