Crypto change & onderzoek

Wij bieden onderzoek naar crypto munten.

In de hedendaagse wereld wordt er veel gehandeld in crypto currency (bitcoin, ripple etc.). Helaas ook onder criminele netwerken of bij fraude binnen uw organisatie kan het voorkomen dat dit met crypto munten als de bitcoin, ripple of ada gebeurd.

Gelukkig heeft Strongwood een expertise in diverse vormen van crypto-munten en de tracering van de oorsprong en belangrijker nog de eindbestemming.

Voor meer informatie over deze service kunt u contact met ons opnemen.

Uw bitcoin veilig inwisselen.

In de hedendaagse wereld wordt er veel geïnvesteerd en gehandeld in crypto currency (bitcoin, ripple etc.). Deze business kan zeer lucratief zijn als u weet hoe het werkt en er op de juiste manier mee omgaat. Helaas is het investeren en handelen in dit online geld niet altijd meest veilige zaak. Online is moeilijk in te schatten wie wel en wie niet te vertrouwen is.

Bitcoin wisselen naar geld – wij hebben geverifieerde eerlijke inkopers

Gelukkig heeft Strongwood een groot netwerk aan individuen die crypto-currency inkopen. Strongwood kan de overdracht tussen u en de mensen in ons netwerk zo soepel en veilig mogelijk laten verlopen. Wij garanderen het volledig behoud van de activa van zowel u als ons netwerk, door te handelen als een betrouwbare bemiddelaar onder escrow dus een eerlijke overdracht – daar gaat het om!

Onze escrow agents handelen onafhankelijk, integer en betrouwbaar. We zorgen er uiteraard voor dat alles verloopt via de KYC en AML regels en wij zorgen voor die afhandeling.

Voor meer informatie over deze service kunt u contact met ons opnemen.