Strongwood Zuid

Strongwood-zuid

Strongwood Zuid

Recherchebureau Strongwood nu ook in zuid Nederland

Al sinds 1997 staat recherchebureau Strongwood voor je klaar. Met een netwerk aan specialisten kunnen we je wereldwijd bijstaan in de meest uiteenlopende zaken. Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Amsterdam, wat niet weg neemt dat onze rechercheurs verspreid zitten over het hele land. Sinds januari van dit jaar is onze service nog iets uitgebreid: Recherchebureau Strongwood is een samenwerking aangegaan met MAEZ Consultancy en hieruit is Strongwood Zuid geboren!

De kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan gevestigd als privédetective in Eindhoven. Dezelfde werkwijze, dezelfde vaardigheden, maar met een zachte ‘G’.

Hoe is Strongwood Zuid ontstaan?

Zoals wellicht bekend is, geeft recherchebureau Strongwood startende privédetectives de kans om het vak te leren. Dit gebeurt door middel van het aanbieden van stageplaatsen, maar ook door het geven van de observatie opleiding OBSO1. 
Na al enige tijd werkzaam te zijn als particulier onderzoeker besloot de eigenaresse van MAEZ Consultancy deze laatste weg ook te bewandelen. Er ontstond direct een persoonlijke en professionele klik met Strongwood eigenaar Nico van den Dries. Over wederzijds vertrouwen was geen enkele twijfel en een nauwe samenwerking was al snel een feit.

Ruime tijd draaide ze mee onder de vleugels van Nico in diverse observaties en onderzoeken, en later ook als instructeur in de observatie opleiding. Zo werden diverse specialisaties bijgebracht op de professionele, vertrouwde ‘Strongwood-wijze’. 
De Brabantse is enthousiast, nieuwsgierig en leergierig. Dit leek voor Nico de juiste formule om de service van recherchebureau Strongwood uit te breiden. Een partnership ontstond en Strongwood Zuid werd een feit.

Wat heeft Strongwood Zuid te bieden?

De service en werkwijze van Strongwood Zuid is gelijk aan die van Strongwood in Amsterdam; er wordt nauw samengewerkt. Echter is een extra kantoor in de regio Eindhoven een praktisch voordeel: zo zijn we overal bij je in de buurt. Denk naast Eindhoven ook aan ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg, maar ook in Limburg, Zeeland en Gelderland zal Strongwood Zuid je van dienst zijn.
Ben je op zoek naar een recherchebureau in deze regio’s voor onderzoeken naar onder andere partneralimentatie, onrechtmatig ziekteverzuim, merkfraude, stalking en concurrentiebeding: ook Strongwood Zuid staat als privédetective en bedrijfsrecherche voor je klaar!

Wil je in contact komen?

Wil je in contact komen om vrijblijvend en discreet een bepaalde zaak te bespreken, of ben je gewoon nieuwsgierig, neem dan gerust contact op via 085-3010402. Let wel: die zachte ‘G’ is niet gelogen!

Deel deze post