Onderhuur onderzoek
Home Bedrijfsrecherche

Onderhuur onderzoek

Onderzoek in onderhuur (overlast) zaken

Uw huurder woont ergens anders en in plaats van dat uw huurder zijn huur nu opzegt blijft hij uw woning gewoon huren en verdient geld met onderhuur. Deze gang van zaken gaat ten koste van de woonruimteverdeling en geeft schade op een belegging. U mist kansen rond huurharmonisatie, verkoop en leefbare wijken. Bouwkundige schade en terugkomende betalingsachterstanden. Er ontstaan dan hoge mutatiekosten, geen ontruiming en oplopende kosten richting een rechter.

Overlast bij onderhuur

Er wonen nu onderhuurders, die naast het feit dat hierdoor sprake is van onderhuur, soms overlast geven en de buurt gaat hierop reageren. De huurder met wie u in beginsel het huurcontract heeft afgesloten woont er niet. U krijgt te maken met vervelende dwangsommen en regel.

Onderzoek door Strongwood

Wij zijn al sinds 1997 deskundige dienstverlener om woonfraude effectief aan te pakken. Door een deskundige onderzoek in combinatie met het samenwoonpercentage (erkende berekening) die ook voor Partneralimentatie onderzoeken wordt gebruikt komt u goed voor de rechter!