CFSO – Client & Family Safety Office
Home Beveiliging

CFSO – Client & Family Safety Office

CFSO – Client & Family Safety Office

Onze veiligheid strategieën zorgen voor persoonlijke bescherming van onze klanten zodat ze kunnen genieten van een evenwichtige maar vooral veilige levensstijl.

Wij bieden een verscheidenheid aan security risk management diensten aan family offices en vermogende particulieren. Bedreigingen voor de persoonlijke veiligheid gebeuren meestal onverwacht zoals bijvoorbeeld opportunistische straatcriminaliteit, obsessieve stalkers, medische noodgevallen, ongevallen, brand en natuurrampen.

Bij ons hebben we mensen beschikbaar uit diverse vakgebieden zoals intelligentie, veiligheid, recht, management consultant, gedragsdeskundige en informatietechnologie om onze klanten, hun families en hun bezittingen te beschermen. Daarnaast hebben we een wereldwijd groot netwerk met contanten voor uitgebreide wereldwijde beveiligingsoplossingen.

Ons doel is om door middel van preventieve procedures de veiligheid risico’s te verminderen en de integratie van veiligheid in de levensstijl van onze klanten te integreren.

Een aantal voorbeelden van onze CFSO service

DREIGINGSEVALUATIE

Wij beoordelen de dreigingsniveaus voor u, uw gezin en uw bedrijf, compleet van A tot en met Z, en geven een beoordeling van veiligheidsmaatregelen en beleid op woningen, kantoren en voor op reis. Deze beoordeling wordt gevolgd door een schriftelijk rapport dat de bevindingen schetst en onmiddellijk praktische verbeteringen geven voor de veiligheid.

DUE DILIGENCE – ACHTERGROND ONDERZOEK

We doen full-scale achtergrond onderzoeken voor u naar uw financiële partners, rechtspersonen, potentiële werknemers en zelfs vrienden, familie en/of kennissen indien dat gewenst is.

OPERATIONELE VEILIGHEID

Wij bieden een scala aan diensten om ervoor te zorgen dat de integriteit en veiligheid van u en uw gezin thuis, op kantoor, en tijdens reizen is gewaarborgd.

RESIDENTIAL SECURITY

We testen en bewaken door middel van een grondige evaluatie de bestaande veiligheidsmaatregelen en desgewenst bieden we een op maat gemaakte (museum-kwaliteit) beveiligingssysteem.

PERSONAL SECURITY TRAINING

Wij bieden onze vaste klanten zelfs security awareness trainingen aan. De uitgebreide opleiding omvat instructie op het identificeren en het vermijden van potentiële bedreigingen en individuele beschermende maatregelen evenals defensief rijden instructie.

REIS RISICO PLANNING

Of u nu in eigen land of het buitenland reist, wij beoordelen de veiligheidsnormen, geven u reis advies en lokale informatie en desgewenst begeleiden wij u op reis.

EXECUTIVE PROTECTION SERVICES

Uw eigen hoog opgeleide security professionals met vaak militaire ervaring die bescherming bied aan u of uw gezin zowel internationaal als in eigen land.

CRISISRESPONS

Wij zijn gespecialiseerd in het verminderen van risico’s en het helpen van klanten hun gezin te beschermen. Maar ondanks de beste planning, kan een crisis nog steeds optreden. Als dit voorkomt is het noodzaak direct en professioneel te reageren. Wij doen er alles aan dit in goede banen te leiden.

VERTROUWELIJK DREIGING / CHANTAGE ONDERZOEKEN

Onze experts analyseren het risico van ongepaste of dreigende brieven, e-mail, telefoongesprekken of enige andere wijze van communicatie. Na deze analyse onderzoeken wij het risico, identificeren de dader, en starten een plan de campagne met eventueel de politie en gerechtelijke stappen.

ALGEMEEN ONDERZOEK

Interne diefstal, fraude en verduistering van onroerend goed zijn zaken die veel van onze particuliere klanten meemaken. We voeren discrete, high-level interne onderzoeken en beiden high-level due diligence van potentiële zakenpartners / entiteiten, hedge fund managers en private investeringen. Onze multidisciplinaire experts zijn uitgerust om snel de veiligheid en normaliteit te herstellen in het leven van onze klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

BEVEILIGING OP ZEE

Wij hebben de ervaring, middelen en agenten om de veiligheid en logistieke ondersteuning te bieden aan klanten die veiligheid willen, terwijl ze aan boord van hun jachten verblijven. Afhankelijk van de grootte van het schip en uw wensen, kunnen we opereren vanuit het jacht of volgschip langs de route en zorgen we voor beveiliging en veiligheid in elke haven dat u aan doet. Dit is de laatste jaren een begrip geworden in bijvoorbeeld Monaco.