Fraude en diefstal
Home Bedrijfsrecherche

Fraude en diefstal

Fraude en diefstal bij een bedrijf gebeurd veel.

Fraude en diefstal komt vaker voor dan u denkt. In veel gevallen gaat het om diefstal van bedrijfsgeheimen of goederen met enorme waarde. Bedrijven investeren immers kapitalen in het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij kunnen u adviseren in het opsporen van mogelijke lekken, ook op internationaal vlak, dankzij ons wereldwijde netwerk van professionele medewerkers.

Welk risico loopt u precies bij fraude en diefstal?

Vaak worden incidenten angstvallig buiten de media gehouden, maar heeft u er wel eens aan gedacht dat uw probleem van bedrijfsbelang kan zijn of zelfs het landsbelang kan schaden?

Informatie kan al snel veel geld waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel geld uw onderneming heeft besteedt in de ontwikkeling van een nieuw product of een marketingcampagne. En hoe graag zou uw concurrent hier vroegtijdig van op de hoogte willen zijn om er misbruik van te maken?

Of denk aan het uitbrengen van grote offertes? Zou diezelfde concurrent niet willen weten wat u aanbiedt om er vervolgens onder te gaan zitten met de prijs. Ook dat is fraude en diefstal.

Loop eens een rondje over de afdeling waar gevoelige informatie verwerkt wordt, wat ziet u dan? Vaak blijft informatie achter op het bureau, in de prullenbak, of op openstaande computers.

Vergis u niet fraude en diefstal komt meer voor dan u denkt.

Hulp bij fraude en diefstal

Wij kunnen uw bedrijf helpen door o.a. te kijken of uw bedrijf veilig genoeg is of u bijstaan bij een acuut probleem.