BEDRIJFSRECHERCHE
Home

Bedrijfsrecherche

Als bedrijfsrecherche richten we ons voornamelijk op advisering en het vinden van bewijsmateriaal. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis, netwerk en specialistische partners, krijgt u als klant snel een antwoord, oplossing, advies of een inzichtelijk plan van aanpak.

Zit u met een probleem waarvoor u geen oplossing ziet? Heeft u al eens aan bedrijfsrecherche gedacht? Door onze professionele en discrete werkwijze kunnen wij belangrijke gegevens voor u achterhalen en bewijsmateriaal verzamelen. Dit scheelt u in veel gevallen tijd, geld en niet te vergeten ‘zorgen’.

Politie helpt niet in civiele zaken, wij wel!

In veel gevallen kan de Politie of andere instellingen u niet direct helpen, omdat het een ‘civiele’ kwestie betreft. Wij kunnen u als bedrijfsrecherche helpen om u uw gemoedsrust weer terug te krijgen. Onze werkwijze omvat een strikte geheimhouding en zeer effectief op korte termijn inzetbaar om uw probleem op te lossen.

Wat kunnen we voor u doen?

Of het nu gaat om bedrijfsrecherche werkzaamheden als het observeren van een persoon, medewerker, object of adres, informatie vergaren, een mobiel telefoon peilen, een auto digitaal volgen, het opsporen van goederen en personen of het doen van doortastend onderzoek in een gevoelige kwestie, Strongwood bedrijfsrecherche kan u volledig bijstaan.

Een aantal voorbeelden van onderzoek

Hieronder geven we een voorbeeld van een aantal onderzoeken die we voor u kunnen doen. Staat het onderzoek dat u nodig heeft er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.